ändring snabbt!

Är så trött på min hårfärg och mitt håååår! Imorgon blir det verkligen ändring snabbt snabbt!


russia

kom hem nuuuu nu nu nu

haha gammal goding

Från Helin

Hej! Mariana glömde logga ut! Så jag tar chansen att få skriva.Det roliga är att jag itne har ngt att säga. Så Jag älskar dig Mariana borde väl räcka? Ja de gjorde de hihi. Puss!


hahahha

sonja -  Asså min mamma brukar inte tvätta dom här *kollar på mintblad) så de brukar ligga små kryp här.. en gång hitta vi en snigel på de.

Mariana - aha.... mysigt nu vill man ju alltid äta här!


hhh

hallå där!
Vi har rökt vattenpipa och ätit en massa,lyssnat på musik osv. :)
Ska lägga upp ett par bilder sen bil det hemgång. puss





jag vet inte varför... men fan vad snygg jag är alltså!


step into my world

Linnia gick precis, ska äta mamis goda mat nu sen måste jag verkligen fixa mig ser helt förstörd ut haha. Ikväll blir det ut och träffa sonja,helin och linnia. Blir nog vattenpipa sen hem t helulee och ta dt lugnt(:

Helt sjukt vad sommaren är kort, hösten är typ redan här verkar det som :|
haha det står verkligen helt still i mitt huvud, har ingenting och skriva om :(






Hemsk bild på mig men riktigt fina minnen!
HAHA christoffer mitt hjärta


Whhoooooaa

Hallu, igår åkte jag och mötte sofia och linnia i sollentuna centrum. Vi kollade runt lite och jag köpte ett par efterlängtade tights! :) Därefter åkte vi mot väsby centrum käka lite glass sen åkte jag och linnia hem till moi där vi tog det lugnt sedan gick vi ner mot sigma grillen köpte kebab sen hem till mig igen. Senare åkte vi hem till helin där sonja var. Umgicks, käka och gjorde allt möjligt sen åkte jag hem.


Har precis käkat frukost och just nu väntar jag på min sexiga vän linnia!


hejdå hjärtis :(


A woman's worth

Imorse vaknade jag 6 fixade mig,mötte mamma och åkte t danderyd. Fy jobbigaste jag varit med om..
Innan vi åkte hem fikade jag med mami och vi pratade otroligt mycket om allt allt. Världens bästa mamma, all kärlek till dig!!! <3 Kom hem vid 12 tiden och sen dess har jag legat i sängen och gjort lite olika, funderat,lyssnat på musik,pratat med mamma, och läst lite olika bloggar. Sen har man ju verkligen ingen lust o gå ut i det här snuskiga vädret, kallt o allt! Just nu sitter jag och pratar med min käre vän amanda som jag inte pratat med på åratal haha kul kul. Ska nog träffa tjejerna lite senare idag för linnia kom hem igår&maria åker inatt :(
Sen blir det hem till käre christoffer när han slutat jobbet! hörs puss


bäst bäst bäst!!!!


hemma med indiiaaaa

Hemma med sofia just nu, mamma tunnar ut hennes hår och så fort hon är klar så åker vi ner t station och köper kol o tobak sen blir det att träffa tjejerna :) mysigt mysigt. Kommer försöka att ta lite bilder idag så min blogg blir lite roligare iaf. Måste iväg nu men vi hörs senareeee! puss


godmorgon

Vakna för inte så länge sen, ska upp och käka lite sen fixa mig för och åka till midgårds med tjejerna! Vädret ser lite knas ut nu så vi får nog vänta tills solen dyker upp :)
slänger upp en låt jag sitter och lyssnar på hehe


T


Kommer att fortsätta på den med stjärnor och fylla i korset

start it

Hejdär, fick ett samtal av yanina vid halv 7 tiden och sa att hon var i väsby och skulle förbi mig så mötte henne och clodin sen gick vi upp t mig för de ville träffa mamma :) Yanina bad oss följa med till sigma vi satte oss där och hon bjöd oss på underbar mat hehe. Mysigt var det. De åkte vidare mot märsta och jag o mami fortsatte hem. Gick ut och mötte linda för inte så länge sen satt vi ute och prata lite sen gick vi hem till henne. Kom hem för inte så länge sen. Ska sitta med mamma lite nu sen ska jag sova fint! :)
Här får ni lite utav dagens&annat ;


Holla if you need me


ang tatto

Det är många som tjatat om bilder på mina tatueringar, jag ska försöka fixa det så fort som möjligt eftersom att jag inte har några bilder på den här datorn!


Holla Holla

För ngn dag sen åkte jag till midgårdsbadet med sofia och maria, de var fint men vattnet haha seriöst det luktar ren skit och ser så ofräscht ut så bada gjorde jag ej dessutom var det inge bra väder, vi åkte hem vid 4, åkte hem och bytte om sen möttes vi igen på station bänkade oss på valentinos käkade lite sen när christoffer sluta jobbet åkte jag till honom. Igår åkte jag till väsby vid 2 mötte lilly och åkte till fresta gård där vi mötte mamma, vi käkade middag med en gammal vän till mamma och hennes tjejer, trevligt var det och galet god mat! Åkte till christoffer vid halv 10 tiden och sov, idag vaknade jag såå sent vid halv 1 kanske och helt illamående usch!
Gjorde ett par mackor och lite vårullar sen satte jag mig och åt det framför datan. Idag blir det att ta det lugnt hemma och imorgon blir det hem till christoffer min höhö. Ni ska få en masa bilder strax oxå, så dålig uppdatering hehe.


proud mary

De var inte igår! har inte hänt så mkt så ni har inte missat ngt kan man säga hehe. Har vart hos pojkvännen min och idag åkte jaag tidigt på morgonen o tatuera mig. Nöjd är jag verkligen (: Var förbi yanina idag oxå men hon var på jobbet =( Åkte hem och nu väntar vi på lite gäster sen ska vi förbi hasselbadet. Ska vidare mot käket nu.

Linnia jag tycker du tar och kommer hem nu va! Gäller dig med russia :)

hahaaaaa rätt så gammal, skansen med linnia.


-

hahah vad pinsamma människor de finns! jag skäms åt er :)

mi vida eres tu

Hääällluuu,
idag vid 1-2 tiden ringde jag ash, vi fixa oss sen åkte vi hem till yani där hon hade fixat hamburgare och grill mat. Vi käkade sen åkte vi t arlanda och vänta på att eve skulle sluta. Shiiit min mage hååller på o dö, har käkat allt möjligt idag:( Donken,chicken wrap,pizza och mammas grymma mat.  Hahah jag säger bara en sak Ashkin har börjat skrämma mig på RIKTIGT! HAHAHA. Ska hjälpa mami i köket nu sen blir det att fixa alla kläder jag har överallt på sängen. Imorgon blir det eriksdals, och min fina bror&älskling ska med också, bästa!

en bild jag låna från ash, bild från vians födelsedag :)


10 månaders dag

Hejdääär!
Jag&baby firade ju vår 10 månaders dag i onsdags, vi åkte mot stan träffa på lilly&guli sedan drog vi vidare mot bion i sergel men alla filmer började så sent så vi skippade de, de får bli ngn dag i veckan ist :) Vi åkte iallafall till gamla stan där vi satte oss i en jätte mysig indisk restaurang där vi åt osss otroligt mätta sen tog han mig till den där ben&jerrys glasskiosken, vi åt otroligt stora glassar sen tänkte vi gå till ett fint ställe men på vägen såg vi en man som målade av folk typ karaktyr porträtt osv, så han målade av oss hihi(karaktyr). Bilden blev otroligt söt hahahha. När vi var klara gick vi mot ett jätte fint&mysigt ställe. Därefter åkte vi hem till honom och hittade på en massa kul (:





finaste jag har, jag älskar dig!<3


RSS 2.0