papito


Labyrint - Fingrarna i luften (streetvideo)


u got it all

Imorse vid halv 7 åkte jag till löwet med mammas sällskap och operera mig, blev klar vid 11 tiden och åkte hem. Har legat i sängen typ hela dan och vilat.. Det har varit en keff jobbig bajs dag idag, men nu är allt chill igen, d löser sig alltid. Har myst med min underbara mami som legat och pratat med mig om allt mellan himmel och jord, älskar henne så! Är hemma hos mami nu så det blir skönt att få umgås med henne, snacka skit och skratta haha.
Ashkin och linnia var förbi också, ash skulle klippa sig så dom var lite med mig sen gick dom. Just nu ligger jag och pratar med min christina på telefon<3 Förmodligen blir det en chill fredag imorgon annars så äre tpl..

Nu är det så att min underbara bästis yanina har förlovat sig och ska gifta sig i oktober, jag är så glad för hennes skull! Helt sjukt :D:D Jag ska lätt vara hennes brudtärna haha!
Älskar dig bästavän!
( kan ej lägga ut bilder, blogg.se är orättvis just nu)


GRATTIS MIN ÄNGEL PÅ DIN 20 ÅRS DAG!!

Igår fyllde min älskling år, graattiiiis världens vackraste!!!!

Har gjort lite olika, fira christoffers dag i tisdags med några styckna, varit med vänner osv. På alla hjärtans dag åkte jag och christoffer hem till min mamma och lagade en massa empanadas och köpte massa godsaker, en lyckad dag vare! Vad vi njöt hahah :D Igår åkte jag med helin t kista och käka, kolla runt lite sen kom dilan och jag åkte heem och tog dt lugnt med oliver och christoffer. Idag ska vi fira honom med hans vänner och familj :)
Sen ska d väl ut och klubba så då får jag hitta på ngt annat, kanske våldgästar hos helin eller så blir det hem till min underbara mami.
Justeee ngn som hade frågat om mina favorit låtar. Jag kan lägga upp några lite senare om jag har tid!

Måste skynda iväg nu, ska mot löwet. Tjarå

min kärlek


Allt vi gjort

igår blev det en lugn kväll med några, drog till skolan imorse med christoffer och oliver. Vi har käkat och kollat tv, nu är de o handlar på willys (: skulle träffat yani idag men får bli en annan dag:(  Snart fylllerrr min älskling år!! :D Fort allt går.. Bilder på kläderna får ni när jag fixat min mobil. ´tjaaaa


bara för mkt

Jocke med spliffen trb, du som komentera.
Äckligt pinsam vem du nu än är, haha patetiska äckliga människa.

Har inte pallat skriva på bloggen alls, har gjort lite olika. Käkat ute en massa gånger med älskling. Åkt till stan och handlat kläder, käkat på koh phangan med christoffer och oliver. Brutal mat. Käkat och umgåtts med helin. Christoffer har skämt bort mig med kläder, visar bilder sen. Varit hos min vackra mamma och käkat colombiansk middag med christoffer. Snart blir det en ny tatuering. Lääängtar.. Idag ska jag träffa lilly på en fika, saknat henne! Så nu ska jag fortsätta fixa mig. Hörs

Tpl


RSS 2.0